;)

Min vardag Permalink0
Hejsan :)

Idag har det varit en fullspäckad dag. Det började med att jag skulle gå upp klockan 8 på morgonen. (för att komma igång under dagen) men somnade om och vaknade sedan klockan 10 och kände mig relativt utsövd.
Jag skulle ta bussen som gick 11:30 och sätta mig på körskolan och göra teorifrågorna på datorn men Henric är så himla söt och gullig så han skjutsade mig till M-stad istället.

Efter körskolan gick jag lite på stan och uträttade vissa ärenden och sedan hoppade jag in i bussen och fortsatte färden mot pappa.

Jag och pappa skulle ut och övningsköra och det blev en rejäl bit. Mariestad - Götene - Skara - Lugnås - Mariestad - Pappa.
Jag och min syster skulle nämligen kolla efter vinterjackor. Jag hittade en som skulle kostat 2100:- (!) DYYYYRT! Men det var 75 % och pappa var snäll och köpte den till mig. :)

Senare kom Henric till pappa och vi satt och tjötade ett bra tag innan vi åkte hem och detta var alltså.... 21:30 vi stack därifrån. En lång och rolig dag.
När jag kom innanför dörren här hemma fick jag en chock. Henric hade städat hela lägenheten och köpt ny matta till rummet! SÖÖÖT DU ÄR ÄLSKLING! <3


Jag och pappa :)

Godmorgon

Min vardag Permalink0

Godmorgon.

Vaknade klockan 3 inatt och svettades och kunde verkligen inte sova alls. Jag gick upp, tog mig ett glas vatten och gick tillbaka till sängen, i hopp om att få somna om. Jag låg och vred och vände mig ett bra tag inna jag bestämde mig för att gå och lägga mig på soffan istället. Jag somnade dirkekt och vaknade återigen klockan 07:30. Vilken tur att jag gick och la mig där så att jag fick sova lite.

Tänkte lägga upp lite bilder från julafton. Enjoy!


Julgranen hemma hos henrics föräldrar.

Tuva har däckat! :) ( ^^ )

JULMAAAT!!

Snart julklappsutdelning. :)

Har inte lagt in bilderna än från när vi var i Mariestad. Men det kommer en uppdatering på det senare. :)

DANS

Min vardag Permalink0

Hejsan.

Igår hade vi genrep på dansen i skolan. Jag skulle haft dansuppvisning idag men smart som jag avr så råkade jag pajja handen igår under själva repetitionen. Jag fick hela min kroppstyngd över höger handen och nu börjar jag kunna röra handen igen men det gör fortfarande jätteont så imorgon ska jag in till Mariestad och röntga handen. Det är inget brutet, det förstår jag själv, men man vet ju aldrig med sprickor och så. Lika bra att kolla upp det helt enkelt.

Idag fick jag helt enkelt sitta och kolla på när min klasskompisar hade dansuppvisning och det gick faktiskt bra tycker jag. Det gjorde det. Men synd bara att inte jag kunde vara med, dansen är ju så rolig!

Till top