TAKEN, CONVOY

Min vardag Permalink0
Hejsan.

Idag har jag och Henric haft en liten mysig filmkväll! Filmerna vi såg var "Taken" och "Convoy". Båda filmerna var riktigt bra! Men jag kan berätta lite kortfattat om dom:

Taken:
En före detta CIAagent, Bryan Mills åker till Paris för att rädda sin kidnappade dotter från den albanska maffian.


Convoy:
Han kallas Duck. Han är en cowboy i modern tid - tuff, tystlåten och lika mytomspunnen som en stor westernhjälte. Med betydligt fler hästkrafter under sin sits dundrar han fram längs vägarna, stannar ibland till för en whisky och fäller desto fler kvinnor än tjurar. Efter ett våldsamt slagsmål mellan korrupta poliser och truckers tvingas Duck och hans vänner fly genom stat efter stat, medan allt fler ansluter sig till konvojen. Hundratals poliser jagar dem, liksom nationalgardet och ett stort mediauppbåd. Duck blir till en symbol för frihet, i en kamp mot skenheliga politiker och omänskliga förbud. Den lilla människans kamp mot den stora - i takt med att gaspedalen pressas allt hårdare mot botten och en hel nation håller andan.

GRATTIS MIN ÄLSKLING!

Min vardag Permalink1
Godmorgon!

I helgen har jag och Henric haft väldigt mycket att göra! Henric fyllde som sagt 21 i går (grattis) och hans föräldrar och syskon kom hit för att fira honom vid 5-tiden. Dagen innan hade vi även kalas men då var det min famil som skulle fira honom och dom kom med hit vid 5-tiden. Så, under denna helgen har jag alltså bakat fyra tårtor! Visst är jag duktig?
2st  princesstårtor
2st JordgubbstårtorGRATTIS ÄLSKLINGEN MIN! <3

Dom var riktigt mummsiga och alla verkade gilla dom. Så nu för tillfället står det en hel jordgubbstårta kvar i kylskåpet och 1/4 princesstårta. Jag hoppas att Henric offrar sig och äter upp dom!

Ska nog in till Telia idag och prata med dom om olika abbonemang och så. Har för tillfället Parlino (ni vet dom där gula små tomtarna?) Det är helt okej ändå. Jag ringer gratis till telia, halebop och parlino men sen om jag inte har laddat på efter 30 dagar så kostar det 1 krona i minuten! Usch! Jag brukar ju alltid ha kvar pengar efter dom här 30 dagarna, och då kan man ju räkna som så att jag går back på det.

Jag sprang runt i skogen och tog kort!

Mina bilder Permalink4

Jojjos foto-dag i skolan:Till top