3 DAGAR KVAR

Min vardag Permalink7
3 dagar kvar till premiären, bara 3 dagar! Det är helt sjukt vad tiden har gått fort och snart är detta över. Har nog aldrig uppskattat den vanliga skolan mer än vad jag gör nu.

T.ex. Igår sa våra lärare att idag kommer vi att sluta tidigt.
Tidigt för oss är ungefär vid klockan 17:00 och vi blev jätteglada! Då har man inprincip all tid i världen över till annat.
Medans om vi hade gått i skolan och våran lärare sagt att vi slutar klockan 17:00 då hade det inte alls blivit glada miner på någon av oss.

Jag är trött..

Snälla, bara en dag!

Min vardag Permalink3
Idag har min energi inte varit på topp. Det tar på en att vara i skolan 7 dagar i veckan, i genomsnitt 10 timmar per dag.
LÄNGTAR SOM SJUTTON TILL FREDAG! Då har jag och resterande av klassen ledigt fredag, lördag och söndag. Kan inte himmelriket komma snabbare liksom?

Imorgon blir det att ta del av samma långa helvete igen. Nej förlåt att jag klagar. Teatern är jätterolig, men till en viss gräns. EN DAG LEDIG, BARA EN DAG! Då skulle det inte vara på detta sättet. Men som sagt fredag.. Sträva efter FREDAG!

Saknaden att vara ledig.

Min vardag Permalink1
Jag har börjat sakna att vara ledig.
Har varit i skolan hela veckan och denna söndagen är inget undantag.
Nu kanske ni undrar varför jag är i skolan på helgen men det är så att jag och min klass ska göra en slutproduktion, som är att sätta upp en teater i stan, premiären är nästa vecka och det är MYCKET som ska göras och det tar verkligen på krafterna.

Som i förrgår så fick vi ljusmanikänga hela dagen för dom som fixade med ljuset.
(Markera vart våra karaktärer
är och sedan stå där tills dom fått in rätt ljus osv.)
OCH detta gick inte snabbt kan jag påstå.
Att ljussätta första akten tog över 3 timmar och efter det skulle vi fixa andra akten med. Många klassen var slutkörda efteråt!

Så en dags ledighet skulle verkligen inte sitta fel.


Ge mig Danmark!
Till top