Staden med syster och c.o.

Min vardag Permalink26
Idag har jag varit med Elin, Henric och Fredric i stan. Har brummat en bra bit med min lilla söta bil!

I alla fall, Elin och jag sprang i massor av affärer och jag fick en klänning av henne i present för att jag har klarat av att ta körkort! Jättesöt och hittade den på rean i H&M. Den hade kostat 249:- men den var nedsatt till 149:-, great! Tack syster!

Ska snart äta lite. Är VRÅLHUNGRIG!


Dagens klädsel.Klänningen jag fick. Söt va? :)


Här får ni även en söt bild på min syster! <3

Stanna upp och...

Memories Permalink31

Är det bara jag som känner att tiden bara skenar ifrån en ibland? Att man borde stanna upp, stanna tiden, stanna allt och bara stå och bejaka allt som är runt om en, vad det är man missar och vad det är som man inte vill se?

Jag kommer ihåg så väl när jag fyllde t.ex. 10 år. Då tyckte jag att allt var så häftigt och det häftigaste av allt var att jag fyllde år så pass att det var 2 nummer som kom med, 10! Jag fick min första MountainBike av min mamma och pappa och var överlycklig!
Nu sitter jag här 18 snart 19 år gammal och inser nu att nästan 9 år har passerat sen detta hände och då undrar jag  - Vad har jag gjort under mina 9 år? Vad skulle jag ha kunnat förändra med dessa år och vad skulle jag kunna gjort annorlunda?
Under dessa 9 år har väldigt många personer försvunnit från mig som jag insåg försent att jag skulle besökt eller ringt oftare. Varför gjorde jag inte detta?

Tiden har väll alltid varit ett mysterium för folk och det kommer nog alltid att vara så. Men om jag bara kunde skulle jag sätta ner foten och stanna upp bara för en stund. Vad är det jag missar med nuet eller vad är det som jag ser men inte tar in?


Foto jag tagit.

Jag <3 Dig

Min vardag Permalink25Jag älskar dig Henric Jakobsson!      
Till top