Vill ni veta en busig sak?

Min vardag Permalink0

Vill ni veta vad jag har gjort för busigt?
Jo jag har sagt upp mig och slutat på jobbet. Jag pallade faktikst inte att jobba med dom arbetstiderna jag hade. Jag var tvungen att göra 40 besök i månaden för att få ut min grundlön på 8000 kr och gjorde jag inte 40 utan kanske 35 så skulle jag inte få ut ett skit för det.
Det som dom strävar efter nu är att man ska göra 60 besök på den månad. Det funkar verkligen inte. Det kanske funkar för den personen som inte har något liv, är singel och brinner för sitt jobb. Då förstår jag att den personen klarar det men jag har faktiskt:
Ett liv, en pojkvän, katter.. sa jag att jag hade ett liv? Jag vill kunna vara ledig då och då från jobbet. Men denna månad som jag hade nu jobbade jag i 4 veckor varav 2 dagar var jag ledig, det funkar inte i längden.

Men jag har i alla fall testat på detta jobbet, det blir en erfarenhet av detta, ser bra ut på mitt CV och man lär sig så länge man lever. Jag är väldigt tacksam att jag var kvar i en månad, kommer få ut en bra lön och att mina vänner och familj stöttade mig i detta.

Idag ska jag vara med Henric och min syster Elin. Jag och Elin ska ha vännermarathon idag och till detta blir det att äta lite gottit. Så som tacos t.ex. sitter ju inte helt fel! :D


Slänger upp en fiin bild på Sandra och mig innan vi skulle iväg till holmen och balen! <3

återigen jobb

Min vardag Permalink0
Hejsan alla vackra och glada.
Igår hade jag en jättetrevlig dag med Lizen och Jugge. Lizen och jag gick runt i m-stad och kollade i butiker, vi tog en fika, lunch och bara hade det myys.
Sen åkte vi hem till Jugge för att överraska henne och det slutade med att vi hamnade i hennes pool och bara flammsade runt.

Idag är det återigen jobb. Men det är helt okej, har bara två visningar idag. En klockan 10.00 och en klockan 13.00 sen är jag ledig resten av dagen. Vet inte ritkgit vad jag ska hitta på, skulle väll behöva diska kaaaanskeee, men det är ju inte det roligaste man kan hitta på?
Jaja, det löser sig!

Btw, införskaffade lite igår med:

Inte den doften dock.
Rexona: 30:-


Även en " metallplånbok " men istället för rosorna som det är på denna så har jag ett hjärta i mitten på min.
Rea på guldfynd: 24:-

One of us - joan osbourn

Min vardag Permalink0


Jag som sjunger. Jag tycker att denna låten är fantastisk bra och jag hade inget för mig efter att jag kommit hem från jobbet. :)

Ursäkta mitt hår/ utseende. Sådär får man väll se ut efter en heldag med härligheter ?
Till top