Kladdkaksmumms och usch!

Min vardag Permalink0
Usch, jag mår en aning illa just nu. Men det är självförvållat. Eftersom att förut fick jag för mig att jag skulle slänga ihop en smarrig kladdkaka till mig och Henric. Sagt och gjort så gjorde jag det. Vi åt den med grädde och en kaffe till.
Jättegott!

Men nu kommer nackdelen.
- Jag har varit utan sötsaker, godis, chips, dricka, snabbmat etc. ett bra tag. Godiset, chipsen osv. har jag varit utan i över 5,5 år(!!!!!). Snabbmaten och läsken i över 6 månader.
Detta gör att när jag äter något supersött som t.ex. kladdkaka så får jag så himla mycket socker i mig och det är inte min kropp van vid så då blir det en liknande sockerkick och kroppen tar stryk av det istället.

Men det har bara varit till min fördel att ha varit utan detta faktiskt.
Det gäller bara att man tror på sig själv, för tror man på sig själv så kan man klara av allt!


Jag med balklänning hos fotografen.

Bara vara!

Min vardag Permalink0
Jag får se om jag åker till familjen sen. Ska nog vara hemma det mesta av dagen. Tänkte gå ut om en stund och sola, lyssna på musik och bara må!

<3

Uppe med tuppen :)

Min vardag Permalink0
Idag var man uppe med tuppen. Henric hade ställt larmet på 6 och han börjar klockan 7. Då tänkte jag att jag kan gå upp samtidigt som han. Dels att det är så ljust ute så att man blir pigg av det och dels att det känns skönt att inte sova bort hela dagen. Man vill ju njuta så mycket som möjligt!

Idag ska jag till ÖoB. Dom hade billigt ute bord och stolar som jag tänkte köpa innan det är slutsålt. Jag och Henric har nämligen inget sånt, och när det är så varmt ute så vill man ju faktiskt sitta ute och äta! Tänk er en varm sommarkväll med grillning. Sommaren är underbar!

Sen tänkte jag även åka till familjen i mariestad. Ska försöka tvinga med någon/några till stranden. Hade jag bott så nära stranden så hade jag bott på stranden hela veckan ^^.

Förresten, igår när jag var i Skara köpte jag mig en tubtopp.
Blev så himla kär i den! Söt eller hur?

Till top