Forrest Gump

Min vardag Permalink1
Jag mår lite bättre idag faktiskt. Skönt att det börjar gå åt rätt håll, är ganska less på att vara förkyld.

Igår kväll satt jag och kollade på Forrest Gump som gick på tv4. Har sett den filmen flera gånger innan men det är verkligen en sådan film som man inte tröttnar på, eller åtminstånde inte jag. Den är söt och väldigt speciell film. Även att Tom Hanks är en sån sjukt bra skådespelare.


Idag vet jag inte vad jag ska göra. Inte anstränga mig för mycket i alla fall, utan försöka ta det så lugnt så möjligt. Tvättning står på schemat i alla fall, inte så roligt men det måste göras.

18 timmars sömn

Min vardag Permalink0
Sammalagt från igår och inatt har jag sovit runt 18 timmar! Så länge brukar jag vääääldigt sällan sova.

Idag har jag feber, snuva och hosta. Men jag hoppas att det ska ge med sig snart, jag pallar verkligen inte att vara sjuk. Vill vara ute och umgås med vänner etc och inte bara ligga framför tvn hela dagarna och bara kolla på kassa tvprogram. Har inte orkat att sitta framför datorn ens, har varit för trött för det.

MEN!, det är en vecka kvar till Green Day och då måste jag vara frisk annars blir Billie Joe, Tré och Mike besvikna på mig. Men sjuk eller frisk, jag kommer att se dom!

Städning

Min vardag Permalink2
Usch, vad ska man hitta på idag egentligen? Jag kan inte gå ut med risk att bli mer dålig. Får nog ta och städa lite här hemma kanske? Det behövs och nu kan jag ju faktiskt ta en grundlig städning. Jo men visst, det kör vi på!

Till top