Missäy

Min vardag Permalink3
Jag hade faktiskt skrivit ett inlägg igår som jag tänkte publisera och just när jag hade tänkt att trycka på knappen "-publisera" så dog datorn för mig.
Äh, det gör inget tänkte jag, jag kan lägga upp det nästa gång jag sätter mig vid bloggen. Inläggen brukar ju sparas. Men så fel jag hade eller! När jag startade upp bloggen nästa gång så var allt jag skrivit borta.
Då känner man INTE precis, jaja, det gör inget jag skriver ett nytt omedelbart. nej jag blev grinig och gick därifrån. Orkade inte skriva ett så långt inlägg igen så jag gör ett nytt försök idag helt enkelt.

Idag ska jag träna, är i skolan för tillfället. Träningen idag blir Zumba. Har ni testat det någon gång? Det är sjukt roligt och tiden går så himla fort när man kör ett sånt pass. Åh vad jag längtar!

Förresten, på tal om allt och inget. Igår ringde jag och bokade tid för Missäy. Hon ska nämligen kastreras och vi fick tid väldigt fort så vi ska dit imorgon klockan 9. Stackars min lilla tjej, jag vill inte lämna henne själv där men vad ska jag göra då? hon ska vara där i flera timmar och jag måste till skolan. Stackars min kissemiss!

Missäy <3

En uppdatering för alla

Min vardag Permalink8
Jag har verkligen inte haft någon ork att blogga på några dagar och det har jag väll inte för tillfället heller. Men jag såg att det var längesen jag uppdaterade så tänkte göra det nu i alla fall.
Jag har för tillfället lunch i skolan och jag har det troligen i 30 minuter till. Under dessa 30 minuter ska jag hinna äta en frukt och ringa till Henric. Inga problem så det hinner jag nog med.
Idag har jag även tänkt att träna lite. Köra styrka och kondition.

Förresten, idag fyller min kompis Sandra 20 år! Grattis hjärtat! <3

Fullspäckat

Min vardag Permalink6
Vad mina dagar är fullspäckade känner jag nu.
Fullspäckade av tidiga mornar , skolan och träning. Det kanske inte låter mycket för er men det är det. Man blir väldigt trött om dagarna i alla fall, det kan jag lova.
Idag känner jag det lite extra mycket och skulle helst vilja krypa ner under täcket och sova. Det skulle inte sitta fel men ändå gick jag och la mig vid 21.30 igår. Det är ju inte heller så värst sent. Jaja, snart är det ju helg. 

=)


Till top