Hull tummarna för mig!

Min vardag Permalink3
Godmorgon. Har lite sovmorgon idag från skolan, ingen skolk utan sovmorgon. Jag ska nämligen in till stan vid 10 tiden för att prata praktik med ett café. Dom ville att jag skulle komma dit och presentera mig så det är det jag ska göra och efter det blir det att åka till skolan. Hoppas att det är ett bra ställe och att jag kan få ha min praktik där. Är lite smått nervös men det hör väl till antar jag. (Håll tummarna för mig!)

Efter skolan idag ska jag till gymmet (ovanligt va?) då blir det att köra ZUMBA!
Finns det något roligare eller? Man kör hårt i en timma och efteråt känns det alltid så himla bra. Jag vet att jag har skrivit det förut men jag skriver det igen, har ni inte testat det så gör det! Ni kommer verkligen inte att ångra er!

Idag är det ett riktigt promenadväder, synd bara att jag inte kan klona mig själv så kan jag hinna med att presentera mig på caféet, skolan, träna, äta men samtidigt ta en 2-3 timmars promenad. Jag får väl flytta upp det till helgen helt enkelt.. Hoppas på bra väder tills det!


En gammal bild på mig.

" första "

Min vardag Permalink2

Dom i skolan undrade vart jag ville ut på praktik någonstans och om jag hade något förslag. Jag sa att jag skulle kunna tänka mig att praktisera på ett café och skulle vilja gå med serveringen en vecka och testa på lite. Inga problem så det ska jag få göra och sen kolla runt lite om jag har något förslag på café som jag skulle vilja testa på.

Blev lite nervös nu när jag tänker efter. Ut på praktik är stort och jag vet inte om jag har lärt mig tillräckligt om saker i ett kök och liknande. Men förhoppningsvis går det bra. Man måste våga, våga ta steget ut i livet och hoppas på det bästa. Men nervös det är jag allt.
Har en känsla i magen: " Jag vill men vill ändå inte. " Jag vet ju inte vad jag kan och om det ska sättas på prov sen så kommer det ju komma fram vad jag kan och inte. Jaja, det blir nog bra. Det är alltid en "första" gång för alla.

Gaaaaaaahhh!  Stilla mina tankar tack!

I´m in love!

Min vardag Permalink0
Härliga härliga söndag. Fint väder, med lite blåst men man känner verkligen att våren är på ingång och det gör mig så himla glad!
Håller på att tvätta en mörk tvätt nu och efter det blir det att slänga i handdukar och sen när jag har gjort det tänker jag sticka ut på en springrunda, det förtjänar jag.
Ni kanske tycker att det är knäppt att skriva att man förtjänar det men jag ser inte motion som något tvång, jag ser det som en rolig grejj, min kropp mår bra av det, jag mår bra av det. 

Ska förresten lägga upp en bild på mitt nya träningslinne som jag köpt men det gör jag lite senare idag. Slänger nog även upp lite bilder från gårdagen sen i samma veva. (Jag, Henric, mamma, Peter och Elin var på IKEA igår).
Hittade jättesöta vinglas! (I´M IN LOOOOOOOVE!!)


Till top