Dagens ilandsproblem - Cubus?

Jojjo frågar Permalink1
Kom precis hem för en stund sen. Har varit med Jonas och Simon i stan, hemma hos Jonas, och kollat på Harry Potter och dödsrelikerna del 1.
Jag kan säga att jag är ett Harry Potter-fan. Har läst alla böcker fleeeera gånger om för att de är så sjukt bra och jag kan även säga att jag är lika frälst över filmerna! Alla filmerna!
Längtar som satan tills sista delen kommer ut på bio!

Dagens ilandsproblem:
För cirka 2 veckor sedan köpte jag ett par jeansshorts på Cubus, då satt dom jättebra på mig men nu, 2 veckor senare är dom sjukt stora. Antingen är det jag som har blivit mindre, eller så är det faktiskt så att dom har blivit större!
Vet ni något om detta, hur det är med Cubus kvalité? Om de brukar vara såhär eller om det är ett faktum att jag har blivit mindre på 2 veckor? Jag hoppas att det är att dom har blivit stora och att inte jag blivit liten.
Får tvätta dom lite hårdare kanske? Har redan torktumlat dom och försökt få dom mindre, men jag får helt enkelt ta till med grövre knep. Hmm.....SOLSOLSOL!

Min vardag Permalink4
Lasangen står i ugnen och är snart klar. Henric är snart hemma från jobbet och då kan vi avnjuta denna!
Fick flytta fram filmtittandet till senare ikväll. Jag ska nämligen iväg med bilen idag, antagligen blir det att bogsera bort den till verkstaden.. Vet inte hur lång tid det tar men jag måste priotera bilen framför annat.

Har ni med varmt idag?
Vi har nog närmare 30 grader hos oss och det är riktigt skönt! Var ute och sprang förut men hade klätt mig helt fel, med för mycket kläder och utan keps, så det blev en power walk istället.
SOLSOLSOL! ÄLSKAR DET!

Froosh Smoothies

Some of my questions Permalink4
Sitter och njuter av mitt morgonkaffe. Det brukar vara småsakerna som gör dagen brukar jag resonera. Att i övrigt kanske du tänker - "Nej vilken tråkig dag jag har framför mig."
Då brukar jag tänka att gör små ändringar, gör det till något possetivt! Det kanske inte alltid är det lättaste men jag har det alltid i bakhuvudet och det har fungerat bra hittils.

Från det ena till det andra:
Har ni smakat på froosh smoothies? Dom är riktigt goda och innehåller bara frukt!
Brukar ta en sån när jag känner att energin är lite låg eller helt enkelt när jag är sugen på något gott. Dom kostar lite därefter men ibland måste man få unna sig!

Min favorit är den som är i mitten! Sjukt god - med smak av mango&apelsin!
Till top