Jessicas skoköp!

Min vardag shoes, skor Permalink1


Jag har helt glömt av att visa er mina skor som jag köpte i veckan som var! Visst är dom snygga?
Köpte mig ett par klackskor, Kände jag ville ha ett par skor med rejäl klack! Annars får jag sjukt ont i fötterna och kan typ bara stå upp en kortare stund. Men dessa var rejäla (inte tunga) men rejäla i klacken. Och sjukt snygga!
 

Ett par enkla basketskor som man kan matcha med inrpincip vad som helst! Klänning, shorts, jeans, you'll name it!

Dom sista skorna, sandalerna tyckte jag var riktigt snygga! Sen har inte jag några sandaler sen innan, om man nu inte räknar med flippfloppen eller mina tofflor (typiska skor som man har när man är ute och grejjar i trädgården och sånt men kanske inte några som man har på sig på stan? har jag fel? )
Riktigt sköna och bekväma! :)

pöss!

Min vardag Permalink0
man kanske borde gå och lägga sig? det är ju trots allt en dag imorgon med! :)
Godnatt alla underbara änglar därute! <3

Tack för en perfekt dag!

Min vardag familj, kärlek, livet, vänskap Permalink1
hej hej bloggen. Idag har jag haft min första lediga dag på några dagar och det har verkligen varit behövligt!
Jag var hemma runt 02.30 inatt och gick och lade mig direkt. Klockan ringde sedan vid 8tiden för jag skulle åka iväg till pappa och vara där vid 10 tiden för att hjälpa honom utomhus.
Ibörjan var jag lite seg i huvudet men det släppte efter ett tag! Igår var det en sån himla hektisk kväll på jobbet och bar med mig mycket negativ energi från detta idag men det är helt borta nu (nästan i alla fall.)

Kom hem, bakade annanaspaj som jag ska bjuda på till midsommar imorgon. Bakade tre styckna. En åt vi idag och dom andra två ska vi ha imorgon.
 
På kvällen kom Mamma, Peter , Simon, Jens, Eva och Felicia hit. Vi grillade flintastek, åt potatissallad óch en melonsallad. Till efterrätt hade vi som sagt, annanaspajen.
Jag har haft riktigt roligt idag! Under kvällen blev det mycket prat om gamla minnen och mycket skratt blev det allt! Man behöver verkligen få skratta ibland och bara få njuta av den känslan som finns när man känner att livet verkligen är här och nu!

<3

Till top