ännu en repris!

Min vardag Permalink0
Jag kör återigen samma mysstund som jag gjorde igårkväll, dvs elda i min och Henrics öppna spis.
Jag vet inte om ni kanske visste det, eller om jag kanske inte har skrivit det till er , men i mitt och Hences hus så har vi inte bara en öppen spis utan vi har faktiskt två!
En på övervåningen och en på undervåningen. Den vi har på övervåningen är uppe i hallen , där vi har två fotöljer ståendes. Det är så mysigt att bara krypa upp i en fotölj med en god bok och höra hur elden sprakar i bakgrunden.
Den öppna spisen som vi har nere är i Bar Busar´n, Henrics bar som vi har hemma.
Denna har vi dock aldrig invigt men jag känner på mig att detta kan definitivt ske någon gång framåt i höstens kalla, blåsiga , regniga kvällar.
Detta ser jag absolut fram emot!

Jag tror def. att jag har skrivit detta innan till er, men jag är en tjej som gärna avnjuter en whiskey då och då. Detta är absolut en sådan stund då jag gärna gör det!
Undrar vem jag har fått detta ifrån ? Pappa kanske ? :)

 


 
 

Botar förkylningen

Min vardag Permalink0
Såhär botar jag en förkylning som aldrig tycks släppa .Alltså , njutning till max i förkylningens tillstånd .
I bakgrunden lyssnar jag på Green Day - Give Me A Novacaine . 
I just love them , and with them I mean Green Day ofc . 
It started when I was 13 , I heard them for the first time with the album American Idiot , and with just that album I was stucked . 
I've my own tribute to Green Day , a tattoo on my back with this line " home is where your heart is but what a shame , 'Cause everyone's heart doesn't beat the same , it's beating out of time " . This is from Jesus Of Suburbia. 

Love ! 
Till top