Södermarken

Min vardag, Some of my questions Permalink0
Ligger i sängen, lånat Henrics headset och mobil. Ligger och lyssnar på Lars Winnerbäck-södermarken. Ni vet , man ligger och lyssnar på musiken och man fattar, man förstår livet. Man ser allt så
jävla klart - som att sitta en sommarkväll vid en stilla sjö , allt blir så jävla tydligt och man känner livet. 
Man förstår (jag förstår) att livet är nu. Man ska inte längta efter vad som ska komma , eller självklart ska man göra det , men man ska inte glömma bort nuet ! Jag är här och nu , jag vet inte vad som kommer hända om en vecka , ett år , en timme eller en minut , men vad jag vet är att jag har livet i mina händer just nu. Gör något med det ! 

Ibland har jag känt att man blir så jävla kantig och stumm, man gör allt mekaniskt. Man åker till jobbet , jobbar , åker hem , kanske tränar , äter, sover och sen var det samma igen. Och på något sätt så känns det som att man inte har något socialt liv. 
Ibland behöver man kliva ur sitt system och se , vad fan gör något för att förändra ! Gör något nu !
Alltid samma , som en ond cirkel, det bara går och går och går. 

Ett slags liv - Lars Winnerbäck 

Michael Kors

USA 2015 Permalink0
Snart är det dags för frukost här på ocean park. Jag älskar hotellfrukost, vem gör inte det? När det finns så himla mycket att välja på och det är "gratis". Jag menar det är ju gratis just nu, men priset på frukosten är ju redan betalad med hotellet så jag har ju ändå betalat för att få med frukosten. Men ja , ni förstår säkert, Gratis frukost!

Den bästa måltiden på hela dagen enligt mig är frukosten. Det är ju så jäkla gott och speciellt när man har mycket att välja på. Idag blir det våfflor bland annat!!
 
Så idag, har jag och Henric inga planer på vad vi ska göra riktigt. Tänkte ta en chilldag och se vart den bär av. 
Jag är en sån person som gillar att ta dagen som den kommer. Planerar man för mycket och har för mycket förväntningar på dagen så blir den aldrig riktigt bra.

Igår var jag inne på Michael Kors! Dom har så himla fina väskor, klockor, plånböcker med mera. Jag har aldrig handlat därinne för jag tycker att priserna är så himla höga. Men jag har alltid gått därinne och suktat efter dem.
Men igår i alla fall hade de en drive i butiken att de hade 40% på ALLT! Inte bara det utan handlade du där igår så fick du ytterligare 20% på ditt köp!
Saaaay Whaaaaat??
Så för första gången kom jag ut med en handväska därifrån! #DANSARPÅMOLN
 


San Diego

USA 2015 Permalink0
Snacka om att man är utvilad idag! Kom fram till San Diego sent igårkväll efter en heldag spenderad i bilen. Resan mellan San Francisco och San Diego var seg. Men samtidigt hade jag ångrat mig om vi inte hade gjort den. Det hade hänt någon bilolycka ca 8 mil utanför Los Angeles så vi blev ståendes i kö i 2 timmar.
Inte jätteroligt , så medans vi stod där passade jag på att sova 1 timme.
Väl när vi var i rullning så flöt allt på ett tag, tills vi fastnade i köstockning i LA. Där rullade vi fram i snigelfart i ca 3 timmar.
Man var rätt frustrerade när man satt där och inte kom någon vart. Men så fort köerna släppte så rullade allt på väldigt bra!
50 minuter utanför San Diego så blev det mat. Tur säger jag att jag hade packat med choklad i bilen. Det var det vi fick leva på mellan 13:30-20.00. Magen skrek rejält och det enda jag kunde tänka på var MAAAAT!!
Stannade på Taco Bell, Alltså himmel! Så gott!

Kom fram till hotellet, visade sig att de hade uppgraderat vårat rum. Så fick ett rejält rum med king-size-bed , jättestort badrum, balkong, utsikt mot havet! Alltså, det var som att komma till himmelen! Även att vi hade kaffe på rummet. Detta passar verkligen mig och H som handen i handsken! :)

Så, det första jag gjorde när vi kom in till vårat rum var att fixa kaffe - kaffe - alltid redo!
Satt och avnjöt detta på balkongen. Sen DUSCHA! Aaaaaah så himla gött!
Efter det, ofc, en öl. ;) Livet leker!

Hoppas ni har det gött! 

 
Till top