😁

Min vardag Permalink1

Det börjar ta sig sakta men säkert ! 

Halvljus

Min vardag Permalink1
Vet ni vad jag gjorde igår förresten ? 
Jo efter jobbet igår så åkte jag till Peugeot i Skövde (inte för att köpa bil , det har jag en redan) .
Jag åkte dit för att de skulle få byta halvljusen på min bil . 
Min bil är så pass ny och kompakt så man kommer inte åt för att kunna göra det själv ! Helt värdelöst egentligen ! För jag skulle helst vilja kunna göra det själv.
Men i alla fall när jag var där så sa jag till dom att nu när de byter lampa på bilen så vill jag att de byter på bägge sidorna . Då kollade dom konstigt på mig och frågade om det inte bara var en lampa som var trasig . 
Men så som jag har lärt mig så ska man byta bägge på samma gång annars så blir det väldigt lätt att den andra lampan brukar gå sönder kort därefter . 
Slutade med att de bytte bägge lamporna . 
Summan av kardemumman slutade på 198:- så inte jättefarligt ändå ! 😏
Jag och Damsgaard i förrgår 😘❤️Från gym till gym

Min vardag Permalink0
Värst är ju framför allt mornarna och kvällarna med hostan . Ibland hostar man så pass mycket att man inte får luft . Dagarna går hyfsat bra i alla fall . 
Är egentligen tänkt att jag och Malin idag ska köra pass på gymmet men fick avboka detta för jag vågar inte ta ut mig med kroppen än . Kanske förståeligt ? 
Det tråkiga är att detta blir sista passet vi kan köra ihop för sen så flyttar ju jag och Henric och i samband med det så byter jag gym .. 
Det är lite tråkigt men jag tänker inte pendla 3 mil för att gymma när jag kan gymma på actic som ligger några hundra meter från där jag bor .


Jag och brorsan efter midnattsloppet 😚
Till top