SEMESTER!!

Min vardag Permalink0
I förrgår gjorde jag mitt sista jobbpass på jobbet för i år. Mycket blandade känslor alltså. För mig, just nu , känns det som att jag har en vanlig ledig helg och ska gå tillbaka till jobbet imorgon men nu börjar jag alltså inte jobbet förrens början på januari igen.
Denna känslan, när man tänker just detta, är obeskrivlig! Får fjärilar i magen när jag tänker på vilken resa jag och Henric kommer uppleva!

Så, imorgonkväll åker vi till arlanda, vårat flyg går tidigt på morgonen och både jag och Henric är personer som inte vill stressa. Så bättre att åka upp i tid!

Denna dagen har jag räknat ned till sedan mars då jag råkade boka resan. Så, började min nedräkning på 200-någonting och nu är det bara 2 dagar kvar tills resan blir av! Så nääääära!

Så idag, första advent... Det blir inget adventsmys här inte, utan det blir att tvätta kläder, städa lägenheten och sen ikväll fira min bror som fyller år på tisdag.
Kanske kommer blogga innan jag åker , kanske inte, om inte annat så kommer det komma upp ett inlägg borta i USA. Så ni får allt hålla utkik för jag tänkte att jag kommer lägga upp lite bilder från resan här och hålla er någorlunda uppdaterade :) . 

 

PARIS I MINA TANKAR

Min vardag Permalink0

Bilder från Miami och Bahamas

Min vardag Permalink1
Idag är jag trött i hela kroppen, från topp till tå. Kan bero på att jag har kört ganska hårt på gymmet både igår och idag.
Idag var tanken att jag skulle ha gått på ett just dance pass imorses på gymmet. Jag och flera andra kom dit för att köra passet. Vi väntade och väntade på att en instruktör skulle komma, men, ingen kom. 
Tillslut kom en annan från personalen och förklarade att det hade blivit en miss och hon som skulle hålla passet var hemma för vård av sjukt barn.
Som plåster på såren ( att de inte hade kommit ut med den infon i tid ) så fick vi alla en solariepeng. 
Så istället då för ett just dance pass så blev det ett vanligt pass på gymmet. Körde mycket kondition blandat med liite styrka. 
Efter passet så tog jag då denna möjligheten för att sola solarium , nu när man fick det gratis , annars så brukar jag aldrig göra detta.

Påtal om sol, så är det ju inte så långt kvar tills avresan nu. BARA 22 dagar kvar!

Detta fick mig att tänka tillbaka på när jag var i Miami och fick den värsta brännan jag någonsin har haft!
Jag och några kompisar hade varit ute dagen innan och festat. Vilket resulterar i bakisdag dagen efter. Vilket även detta resulterar i att man somnar på stranden när man solar... 
Jag tror Nathalie eller Rebecka väckte mig efter mer än en timme. Hon påpekade att jag kanske borde vända på mig om jag inte vill bli helt sönderbränd..
 
 
 
Jo tack,det gjorde lika ont som det ser ut ;)

Hittade även lite bilder från min Miamiresa (även resan till Bahamas) som jag inte har delat här ;)
Så här kommer en drös med bilder! :D

 
Till top