Missäy

Min vardag Permalink3
Jag hade faktiskt skrivit ett inlägg igår som jag tänkte publisera och just när jag hade tänkt att trycka på knappen "-publisera" så dog datorn för mig.
Äh, det gör inget tänkte jag, jag kan lägga upp det nästa gång jag sätter mig vid bloggen. Inläggen brukar ju sparas. Men så fel jag hade eller! När jag startade upp bloggen nästa gång så var allt jag skrivit borta.
Då känner man INTE precis, jaja, det gör inget jag skriver ett nytt omedelbart. nej jag blev grinig och gick därifrån. Orkade inte skriva ett så långt inlägg igen så jag gör ett nytt försök idag helt enkelt.

Idag ska jag träna, är i skolan för tillfället. Träningen idag blir Zumba. Har ni testat det någon gång? Det är sjukt roligt och tiden går så himla fort när man kör ett sånt pass. Åh vad jag längtar!

Förresten, på tal om allt och inget. Igår ringde jag och bokade tid för Missäy. Hon ska nämligen kastreras och vi fick tid väldigt fort så vi ska dit imorgon klockan 9. Stackars min lilla tjej, jag vill inte lämna henne själv där men vad ska jag göra då? hon ska vara där i flera timmar och jag måste till skolan. Stackars min kissemiss!

Missäy <3
Till top