getingmedicin

Min vardag Permalink1

Idag ska jag hämta ut min getingmedicin på apoteket. Jag pratade med läkaren igår och han tyckte även att jag skulle ha en adrenalinspruta ifall att en geting sticker mig i närheten av halsen. Så jag ska hämta ut betapred och en spruta. STORSHOPPING! Hihi, skojjade bara!

Pass x2

Min vardag Permalink1

Idag har jag varit och tränat två pass på gymmet.

Först blev det Zumba, är lite missnöjd med det nu faktiskt. Dom har tydligen bytt tränare där och hon som vi har nu tränar oss inte så att det "når ut till oss" eller vad man nu ska säga. Efter ett träningspass med henne så är hon genomsvett medans man själv är "fisljummen". Men man får väl hoppas att det blir bättre?

Andra passet idag blev gympapass och det är jag inte det minsta missnöjd med. Denna tränaren som vi har på onsdagar hon är så jäkla grym! På fredagar har vi en yngre tjej som tränar oss, hon är bra men inte i närheten så bra som "onsdagstränaren" :).

Nu ska jag sitta och smida lite planer. Får se när nästa uppdatering kommer upp här :)


Underbara ES3! När jag ser denna bilden tåras mina ögon och jag saknar allt.. ALLT!

Sex and the city!

Min vardag Permalink0
Nu ska jag slänga mig i soffan, gosa ner mig bland mina kissar och kolla ett eller två avsnitt av Sex And The City! Det är en sån himla bra serie och ett bra sett att varva ner på under kvällen. Sen efter det blir det att hoppa in i duschen och sen krypa till kojjs :)

(Har även varit på boxningspass idag men när jag läser min blogg ibland så ser jag att det blir mycket uppdateringar om träning och liknande. Men inte idag, idag blev det uppdatering av träning fast inom parantes!)


Till top