Det nalkas jobb

Min vardag Permalink4

Godmorgon !
Då var det dags för några timmars arbete innan jag får åka hem , fixa upp mig och åka iväg till staden med älsklingen och kompisar . Lite dricka + matfestivalen . YES ! Det ser jag fram emot idag :)

Espresso In My House! ;D

Min vardag Permalink4


Fina bilder jag tog alldeles nyss va?
Blev sugen på en kopp espresso så gjorde den i våran kapselmaskin. Så himla lätt och smidigt! = en glad Jessica!
Har börjat röja runt här hemma. Jag och Henric har bott här sedan 1 April men än (!!!) är inte alla flyttlådor utpackade. Så det är det jag har sysslat med idag. Även röjt runt en massa annat, lagat mat och tvättat. Nu efter några timmars förvirring så sitter jag en stund i soffan. Skönt!
Men snart är det dags att börja springa runt igen.

:)
 

En lugn fredag! :)

Min vardag Permalink4
God morgon (Godförmiddag kanske) ?
Inatt har jag sovit bra men jag har vaknat till och från hela tiden, vilket har varit en aning frustrerande. Men när jag väl somnat igen så har jag sovit så skönt!
En lugn morgon än så länge. Har ätit frukost, startat tvättmaskinen och plockat ur diskmaskinen. Ska strax ställa mig och  hänga tvätt och sedan var väl planen att städa lite hemma och även träna senare idag.

Åh vad jag älskar lediga dagar ibland alltså!En lite gammal bild. Får börja fotografera mer och lägga upp här. Är ju inte alltid roligt att se samma bild typ 1000x i bloggen.
Haha! :)
 
Till top