som den nörd jag är

Min vardag Permalink0
Imorgon lämnar jag och Henric ifrån oss nycklarna till förra huset. Det ska faktiskt bli väldigt skönt, slippa tänka på det huset, som .. t.ex. är det något vi missat städat ur, kommer det möjligtvis fortfarande post dit? Är det något vi missat? etc.

Jag kan säga att det har verkligen tagit musten ur en och samtidigt varit roligt att ha fått flytta in i nya huset, känns som att jag och Henric äntligen får till det så som vi just vill ha det. Underbart!
Men att börja riva i alla kartonger för att hitta allt, Ojj! Det är väl just det som tar energi. Har tagit låda, efter låda, efter låda, efter låda, ja ni fattar poängen. Man plockar ur hur många lådor som helst och det känns som att man fortfarande har lika många lådor kvar att plocka i.

Tror jag ska spela lite Harry Potter (som den nörd jag är) innan jag somnar så sött!

I´m a live!

Min vardag Permalink0
Jag känner verkligen hur bloggen har fått läggas på hyllan en längre tid. Jag har verkligen inte haft någon som helst tid för att uppdatera.
Jag, Henric och min lillebror Simon har hållt på så mycket i nya huset. Vi har slipat, spacklat, upprepat detta, rivit tapeter, spacklat och slipat lite till, målat, tapetserat.
Vi börjar se ett ljus i slutet av tunneln. 2/4 rum är färdiga. Hallen är halvklar och det sista rummet vi ska göra är sovrummet. Det kommer vi inte hinna färdigt med innan vi flyttar in , det får vi ta nästa vecka någongång. Hallen blir vi färdiga med imorgon, kanske idag med lite tur!

Men i övrigt är det bra med mig, trivs som fisken i vattnet på mitt nya jobb. Det var verkligen på tiden att jag bytte, ut med det gamla in med det nya, skapa förändringar! Det är det bästa jag har gjort på länge.

Nu vet ni att jag lever i alla fall!

Kanske valde fel bransch? ^^

Produktiv

Min vardag Permalink0


Idag har det varit en produktiv dag. Har jobbat , fick gå upp klockan 04.10 yeah me!
Men skönt ändå att starta tidigt. Slutade jobbet tidigt på eftermiddagen, åkte hem och släppte ut katterna så de fick gå ut i det fina vädret. Klockan 17.30 var jag på gymmet och klockan 19.00 var jag färdig. Nu sitter jag här och bloggar. Yeah me!Känns som ett intressant inlägg.. Not!

men om ni vill veta något intressant så trivs jag jättebra på mitt nya jobb och det känns riktigt bra! :D
Till top