My songs know what you did in the dark

Min vardag Permalink0
Denna vecka kan jag inte påstå att uppdateringen här på bloggen har legat på topp om man nu säger så,
men jag har verkligen haft fullt upp med jobbet. Sen när man har kommit hem på eftermiddagen har man varit helt färdig och tanken på att blogga har inte ens kommit på tanken. Men nu är jag ledig några dagar så nu kommer det säkert bli ändring på det.
Imorgon går vi in i månaden november, vilket innebär att det bara är 1 månad kvar tills jag och  Henric sticker iväg. På ett sätt så tycker jag att det har gått så himla fort sedan vi bokade resan och på ett annat sätt så tycker jag att tiden verkligen seeegar framåt för helst hade jag ju velat åkt igår liksom (typ så känns det!)


Ni kanske undrar vad som står på dagens schema och då kan jag säga er att det står inte så mycket faktiskt. 
Just nu sitter jag fortfarande i soffan med mina myskläder och funderar på om jag ska kolla på ett avsnitt till av Grimm innan jag gör något annat. 
Sen ligger även tanken i bakhuvudet att det vore väldigt skönt att gå till gymmet och träna en timme.
Så, det som är planerat än sålänge är att kolla på ett avsnitt till av Grimm och kanske gå till gymmet sen. 
Vi får se vad dagen har att erbjuda, men det är samtidigt själva tjusningen med att vara ledig, du kan göra som du vill.
Vill du sitta framför tvn en hel dag, eller ligga kvar i sängen en hel dag, eller baka en hel dag, well, do it! 
Inget stoppar dig! :D

 

främlingar

Min vardag Permalink0
Oh my lord, vad jag är trött!
Mitt huvud går fortfarande på sommaritd känner jag. Men även att imorses, det var ju INTE fel med en extra timme att sova. 
Har i alla fall jobbat idag (as usual) . Tanken var ju att jag egentligen skulle vara ledig imorgon men det fattades personal för morgondagen och då frågade de mig om jag kunde tänka mig att gå in och jobba. Så , alltså blir det ännu en jobbdag imorgon.
Även om det kanske känns lite tungt att gå in extra såhär iband så ser jag bara min belöning där framme , HELA DECEMBER LEDIG! Så, när man tänker så, så känns det inte alls jobbigt att åka till jobbet.

Men, det har i alla fall gått bra att jobba idag. Man har ju helt fantastiska människor man jobbar med. Så jag skulle nog aldrig kunna påstå att jag har tråkigt på jobbet. 
Det som kändes lite vemodigt (det här med att vi har nu ställt om till vintertid) det är att innan man har hunnit lämna jobbet så har det redan börjat skymma lite.
Men som sagt, I´ve my focus on December!

Jag tror faktiskt att jag ska vara väldigt tråkig ikväll och fixa iordning mig för sängen , lägga mig och läsa i min bok " Främlingar - Dean Koontz ".
Den är väldigt spännande så den kan jag drunkna i , i några timmar.


Jag förra helgen när jag och Henric var på promenad! :)
 

dag 9

Min vardag Permalink0
- Något jag är stolt över de senaste dagarna:


Jag kan nog inte sätta något specifikt på detta faktiskt. Det finns alltid mycket småsaker som gör en stolt. Ibland glömmer man nog bort de här små stunderna då man faktiskt blir stolt över vad man gör.

så på kort och gott så får ni inget specifikt av mig. För jag är nästan alltid stolt över mig själv! :D
 
Till top