SEMESTER!!

Min vardag Permalink0
I förrgår gjorde jag mitt sista jobbpass på jobbet för i år. Mycket blandade känslor alltså. För mig, just nu , känns det som att jag har en vanlig ledig helg och ska gå tillbaka till jobbet imorgon men nu börjar jag alltså inte jobbet förrens början på januari igen.
Denna känslan, när man tänker just detta, är obeskrivlig! Får fjärilar i magen när jag tänker på vilken resa jag och Henric kommer uppleva!

Så, imorgonkväll åker vi till arlanda, vårat flyg går tidigt på morgonen och både jag och Henric är personer som inte vill stressa. Så bättre att åka upp i tid!

Denna dagen har jag räknat ned till sedan mars då jag råkade boka resan. Så, började min nedräkning på 200-någonting och nu är det bara 2 dagar kvar tills resan blir av! Så nääääära!

Så idag, första advent... Det blir inget adventsmys här inte, utan det blir att tvätta kläder, städa lägenheten och sen ikväll fira min bror som fyller år på tisdag.
Kanske kommer blogga innan jag åker , kanske inte, om inte annat så kommer det komma upp ett inlägg borta i USA. Så ni får allt hålla utkik för jag tänkte att jag kommer lägga upp lite bilder från resan här och hålla er någorlunda uppdaterade :) . 

 
Till top